Meniu Închide

Creare Site Pret

pret servicii

Creare Site Pret si Informatii

Se pare ca ai ajuns pana la urma in lista noastra de pret-uri pentru serviciile de creare a unui website; Te-ai speriat ? :))

Nu e cazul sa te sperii cand auzi de preturi, desi urmarind piata din acest mediu online acesta unde se creaza website-uri pe diferite preturi foarte mari poti fi putin speriat.

La noi preturile sunt pentru toate tipurile de buzunar, poti vizualiza lista intrand pe link-ul de mai jos (Lista Preturi)

Te intrebi daca se merita sa investesti in crearea unui website?

Ei bine, raspunsul este DA, suntem in 2018, un an in care tehnologia avanseaza pe zi ce trece si abia putem tine pasul. Sigur ca multi oameni au ramas pe ideea de reclama „din vorba-n vorba” aici eu va intreb daca avansam sau ne bazam pe metodele istorice ? :))

Teoretic cand spui „creare website” pare simplu, dar simplu pare si cand spui „creare automobil” acum presupun ca intelegeti diferenta dintre a spune si a realiza un website.

Desi pret-urile incep de la 200 lei se termina la 1000 lei, probabil ti se pare mult 1000 lei dar sa ne gandim si sa facem o mica analiza.

Sa analizam un exemplu

Sa luam ca si exemplu tot o masina, mergem sa cumparam o masina si avem toti banii 1500 lei, cautam ceva bun nu ? Gasim o Dacie 1300 / 200 lei, hmm !? pare bunicica,nu are foarte mari conditii dar totusi ne incanta pretul,mergand mai departe gasim un Cielo la 500 lei, hmm ?! pare bunicel fata de Dacie, desi costa cu 300 lei mai mult, acum noi stim ce cautam si gasim un Opel 1000 lei, face cat celelalta doua, are optiuni cat celelalte doua la un loc plus altele, acum dupa ce ne gandim putin ramanem la Opel desi este putin mai scump se vede diferenta.

Acum ca ati inteles probabil cum sta treaba cu aceste preturi ma gandesc si eu ca sunteti scosi din ceata si sunteti siguri pe achizitionarea unui pachet;