Creare Magazin Online Opencart

Evident avem cea mai larga gama de servicii pentru website, astfel  putem reprezenta firma dumneavoastră în mediul online. Alege să lucrezi cu specialiști. De la servicii de web desing până la servicii de Social-Media.
Realizam si Administram!

Admin

Panou de administrare

Toate informațiile importante disponibile dintr-o privire. Obțineți o imagine de ansamblu completă a ceea ce este important cu comenzi totale, vânzări, clienți, oameni online, analize de vânzări și multe alte widget-uri in creare magazin online opencart

Managementul utilizatorilor

Pentru a organiza cu succes un magazin online va trebui să cooperezi cu multe persoane, fiecare având roluri diferite.Pentru ca, creare magazin online Opencart  vă permite să setați privilegii avansate de utilizator și acces separat pentru grupuri de utilizatori și utilizatori.

Magazin multiplu

Gestionați mai multe magazine dintr-o singură interfață de administrare. Setați produsele să apară în diferite magazine. Alegeți o temă diferită pentru fiecare magazin. Localizați setările magazinului. Setați prețurile produselor pe magazin.

Opțiuni, atribute

Produsele vin în diferite opțiuni. Unele prezintă dimensiuni, în timp ce altele culori, lungime, înălțime. Indiferent de caz, OpenCart oferă o soluție pentru adăugarea unor variabile de produs foarte importante.

Afiliați

OpenCart vine cu un sistem de afiliere încorporat, unde afiliații pot promova produse specifice și pot fi plătiți pentru aceasta. Setați procente diferite. Oferiți diferite opțiuni de plată, cum ar fi cec, Paypal și transfer bancar.

Reduceri, cupoane, oferte speciale

Retailerii trebuie adesea să-și reducă prețurile pentru a ține pasul cu concurența. OpenCart oferă reduceri, cupoane și oferte speciale pentru a acoperi cele mai populare modalități de a atrage atenția și de a crește vânzările.

Faceți backup și restaurați

Caz de urgenta? OpenCart vă permite să vă configurați propriile copii de rezervă și restaurări. Căutați o modalitate ușoară de a actualiza și edita în bloc produse, categorii și orice altceva OpenCart? Descoperiți extensiile populare de pe piață

Categorii și produse nelimitate

Categorii nelimitate

Creați categorii și subcategorii nelimitate și atribuiți-le produse.

Produse nelimitate

Nu contează dacă doriți să vindeți 1 sau 1 000 000 de produse, OpenCart vă sprijină.

Produse descărcabile gata

OpenCart facilitează vânzarea produselor digitale. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe un buton, să încărcați produsul și să setați prețul. Voila! Produsele dumneavoastră sunt gata pentru a fi vândute.

Recenzii și evaluări ale produselor

Recenziile clienților despre produse sunt printre cei mai importanți factori care declanșează deciziile de cumpărare sau nu pe care le iau clienții. OpenCart vine cu un sistem puternic integrat de comentarii, recenzii și evaluări.

puncte de recompensa

Un program de recompense care generează rezultate. Creșteți valoarea de viață a clientului și returnați achizițiile.

Găsire ușoară - Cumpărare ușoară

Filtre

Creați filtre în același mod în care creați categorii. Aceasta este o modalitate excelentă pentru clienți de a rafina și de a restrânge aproape orice din magazinul dvs. Găsire ușoară – cumpărare ușoară.

Multi-valută

Vindeți în orice monedă, oriunde în lume. Obțineți actualizări automate ale tarifelor. Configurați diferite taxe. Vânzarea prin comerț electronic este ușoară.

Multilingv

Disponibil în mai mult de 40 de limbi și mai mult! Se ocupă cu ușurință de limbile chineză, japoneză, greacă și chiar de la dreapta la stânga, cum ar fi arabă și ebraică

Multi-valută

Vindeți în orice monedă, oriunde în lume. Obțineți actualizări automate ale tarifelor. Configurați diferite taxe. Vânzarea prin comerț electronic este ușoară.

Transformați corespondența în avantajul dvs

OpenCart oferă clienților o modalitate ușoară de a se abona la newsletter-ul tău. Odată ce fac acest lucru, puteți începe cu ușurință campaniile de marketing prin e-mail.

Gateway-uri de plată cuprinzătoare

Metode de plata

Authorize.Net, Amazon Payments, First Data, Klarna, LiqPay, Skrill, PayPal, SagePay,Netopia, și multe altele. Alegeți oricare dintre cele 36 de metode de plată care sunt integrate cu OpenCart sau descărcați dintre alte sute disponibile prin intermediul pieței OpenCart.

Metode de expediere

Cele mai renumite metode de expediere, integrate pentru tine. OpenCart are integrări cu DPD,Bookurier,Posta Romana, Samday, Fan Courirer, Citylink, FedEx, Parcelforce, Royal mail, UPS, USPS și multe altele. Există, de asemenea, sute de alte metode de expediere disponibile în OpenCart Marketplace.

Rapoarte de vânzări

Obțineți analize. OpenCart vine cu un raport de vânzări, un raport privind produsele vizualizate și produsele achiziționate. Dacă doriți să obțineți o funcționalitate suplimentară de raportare, puteți vedea unele dintre extensiile de raportare populare.

Metode de expediere

Cele mai renumite metode de expediere, integrate pentru tine. OpenCart are integrări cu DPD,Bookurier,Posta Romana, Samday, Fan Courirer, Citylink, FedEx, Parcelforce, Royal mail, UPS, USPS și multe altele. Există, de asemenea, sute de alte metode de expediere disponibile în OpenCart Marketplace.

Extindeți cu ușurință funcționalitatea

Extensii OpenCart

OpenCart este un sistem bazat pe module care permite utilizatorilor să extindă cu ușurință funcționalitatea pentru nevoile lor. Ușor, rapid și modificat: Cele mai bine vândute, Categorie, Speciale, Cele mai recente, Speciale, Cele mai bine vândute, Producători, Informații, Google Analytics și multe alte pagini.

Instalare Extensii

Extinderea funcționalității magazinului este o simplă simplă. Instalatorul de extensii vă permite să încărcați module cu câteva clicuri și fără cunoștințe tehnice.

100% translatable

OpenCart este 100% traducabil. Utilizați OpenCart în limba dvs., începeți să vindeți în limba dvs. sau extindeți-vă afacerea vândând în altă limbă. Este atât de ușor.

Responsive și prietenos cu SEO

Mobil/Tabletă

OpenCart este receptiv în mod implicit. Aceasta înseamnă că site-ul dvs. va arăta minunat, indiferent de dispozitiv. Mobil, tabletă, desktop sau un ecran mare cu siguranță vei face impresie. De asemenea, puteți consulta unele dintre temele dezvoltate de comunitate pe ThemeForest sau TemplateMonster.

SEO

Nu pierdeți timp și bani pentru a vă ridica site-ul în motoarele de căutare. Știm cât de important este acest lucru, așa că ne ocupăm de asta pentru tine. Puteți îmbunătăți în continuare SEO în OpenCart cu unele dintre extensiile noastre SEO populare.

Marketing

Nu este nevoie de suplimente scumpe. Marketingul din tabloul de bord OpenCart vă permite să adăugați și să urmăriți campaniile de marketing pe care le creați.

Feed Produse

Conectați-vă la baza Google și la sitemap-ul Google și setați modul în care Google vă afișează produsele

Check-out

Check out simplu si rapid pentru utilizatorii dvs.

Creare Magazin Online Opencart
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more