fbpx

Optimizare Website si etepale acestui serviciu care sunt urmatoarele:

  1. Analiza Website
  2. Strategie Website
  3. Seo On-Page
  4. Seo Off-Page
  5. Monitorizare Website
  6. Optimizare Website

Mai departe vom explica despre fiecare etapa in parte.

Analiza Website

Etapa numarul 1 consta in procesul de analiza si realizarea unui audit. Analiza unui website este importanta. Prin analiza website obtinem informatii importante despre erori,bug`uri, sau alte probleme des intalnite la un website. Analiza de site web se face prin programe speciale. Ca la orice analiza, va oferim raport de fiecare data cand este nevoie. Puteti de asemenea sa analizati chiar si dvs site-ul online cautand site-uri speciale pe Google.

optimizare website bucuresti

Strategie Website

Dupa serviciul nostru de creare website urmeaza planul pentru crearea unei strategii de optimizare website. Folosim o strategie bazata pe studiul de cercetare al algoritmului folosit de google pentru cuvintele cheie.

servicii de optimizare bucuresti

Seo On-Page

Pentru fiecare website, echipa servicii website analizeaza peste 100 de aspecte tehnice relevante din punct de vedere SEO. Prin intermediul acestor analize, ne asiguram in primul rand ca website-ul respecta parametri recomandati de Google si nu apar probleme ce pot bloca accesul motorului de cautare la paginile relevante (crawling). Detalii complete despre Seo On-Page puteti gasi aici


Seo Off-Page

SEO (Search Engine Optimization) reprezinta un proces complex de optimizare a website-urilor  in vederea pozitionarii cat mai favorabil, in mod organic, in rezultatele motoarelor de cautare, pentru anumite cuvinte cheie esentiale site-ului. Detalii complete aici.


Monitorizare Website

Monitorizarea website-ului dupa realizarea acestuia este necesara pentru a urmari evolutia in urma implemenatarilor realizate.

analiza website bucuresti

Optimizare Website

Site-ul dvs necesita atentia noastra in privinta optimizarii, corectarea codurilor si administrarea plugin`urilor.

optimizare website ieftin