Proiecte

Salutare

Trăiți-vă viața la maxim și nu vă chinuiți ochii cu un șir interminabil de proiecte! Noi vă prezentăm cu mândrie câteva dintre creațiile noastre spectaculoase pentru a vă oferi o idee despre geniul din spatele echipei noastre. Ne-am specializat în acest domeniu și suntem pregătiți să vă surprindem cu serviciile noastre web de neuitat!

Dar să nu credeți că suntem doar un grup de oameni care se ocupă de website-uri plictisitoare. Nu, nu, nu! Noi suntem experții în transformarea visurilor dumneavoastră în realitate digitală. Fie că aveți nevoie de un site elegant și sofisticat sau de o platformă online plină de viață și de culoare, suntem aici pentru a face magie.

Și să nu vă faceți griji, nu suntem genul acela de firme care vă plictisesc cu jargoane tehnice și cuvinte pompoase. Ne plac glumele, zâmbetele și atmosfera relaxată. Dar când vine vorba de muncă, suntem profesioniști de top. Echipa noastră pasionată de web design și dezvoltare se asigură că fiecare pixel și fiecare linie de cod sunt perfecte. Iar rezultatele vorbesc de la sine!

Proiect DESCRIS

Descris.ro detine o gama variata de instrumente si accesorii (cu un numar de peste 15.472 produse)  pentru scris marca: Graf von Faber-Castell, Faber-Castell Design, Faber-Castell, Rotring, Kaweco, Lamy, Parker, Pilot, Platinum, Sheaffer, Cross, Monteverde, Montegrappa si multe altele.

Detalii Proiect:
Preluare Magazin Online
Optimizare si imbunatatire viteza
Dezvoltare si implementare functii noi

Proiect Novoderma

Novoderma este un proiect realizat în platforma OpenCart, conceput pentru a oferi o experiență de cumpărături online ușoară și plăcută în domeniul produselor cosmetice și de îngrijire a pielii.

Detalii Proiect:
Preluare Magazin Online
Redesign Magazin Online
Optimizare si imbunatatire viteza
Dezvoltare si implementare functii noi

Proiect LaurettaDesign

LaurettaDesign este un proiect realizat în platforma OpenCart, specializat în domeniul designului și vânzării de produse de modă și accesorii. Acesta oferă o experiență de cumpărături online unică și personalizată, satisfăcând nevoile clienților în căutarea articolelor deosebite și stilizate.

Detalii Proiect:
Creare Magazin Online
Realizare Design 
Administrare Magazin Online
Dezvoltare si implementare functii noi

Proiect RamMultiInvest

RamMultiInvest este un proiect realizat în platforma OpenCart, dedicat furnizării de servicii și produse în domeniul investițiilor și tranzacționării pe piețele financiare. Acesta oferă o platformă online sigură și accesibilă, concepută pentru a facilita procesul de investiții și pentru a ajuta clienții să-și maximizeze potențialul financiar.

Detalii Proiect:
Creare Magazin Online
Realizare Design
Dezvoltare si implementare functii noi

Proiect GalSecurity

Galsecurity este un proiect realizat în platforma WordPress, specializat în furnizarea de soluții de securitate și protecție pentru clienții săi. Acesta oferă o gamă largă de produse și servicii, concepute pentru a asigura siguranța locuințelor, clădirilor comerciale și proprietăților industriale.

Detalii Proiect:
Creare Site Prezentare
Realizare Design
Dezvoltare si implementare functii noi

Rulează videoul

Proiect RDC ONLINe

RDC Online este o platformă online de comerț electronic dezvoltată de RDC Soft, care oferă o soluție completă și personalizată pentru crearea și gestionarea unui magazin online. Această platformă este construită pe baza framework-ului OpenCart și include o gamă largă de funcționalități și caracteristici avansate, care facilitează procesul de vânzare și administrare a produselor în mediul online.

Detalii Proiect:
Migrare Opencart V2 pe V3
Refresh Design
Dezvoltare si implementare functii noi

Proiect LORDIAM

Lordiam.ro este un site care oferă servicii de carotare și accesorii precum carote. Aceasta înseamnă că site-ul se concentrează pe furnizarea de servicii și produse legate de carotare, care implică perforarea sau tăierea materialelor, în special în contextul prelucrării metalelor sau a lucrărilor de construcții.

Detalii Proiect:
Reconstruire Magazin Online
Redesig Magazin Online
Dezvoltare si implementare functii noi

Proiect UmbrellaWoodWork

Umbrella Woodwork este o companie specializată în design și producție de mobilier din lemn de cea mai înaltă calitate. Cu o pasiune pentru creație și atenție la detalii, se dedică si aduce frumusețea naturală a lemnului în fiecare piesă pe care o realizează.

Fie că este vorba despre mobilier pentru interior sau pentru exterior, fiecare piesă este creată cu mândrie de către meșteri experimentați, folosind tehnici tradiționale și materiale durabile. La Umbrella Woodwork, credem în valorile tradiționale ale meșteșugului și în durabilitatea produselor.

Detalii Proiect:
Realizare Site Prezentare
Realizare Design
Dezvoltare si implementare functii noi

Deci, nu stați pe gânduri! Suntem aici să vă oferim un site care să vă facă să săriți în sus de bucurie și să vă transforme afacerea într-o super-putere online. Așa că hai să punem în mișcare proiectul tău și să facem magie împreună!
Portofoliu
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more