Intretinere magazin online cu profesionisti.

Solutii Administrare

Mentenanta Website

Consiliere periodica pe tot parcursul colaborarii.

1. Actualizam continutul site-ului pentru a oferi informatii actualizate.
2. Facemback-up-uri regulat pentru a preveni pierderea datelor.
3. Optimizam viteza de incarcare si asigurati compatibilitatea cu browser-ele.

Intretinerea website-ului implica activitati precum actualizarea continutului, realizarea de back-up-uri, optimizarea vitezei de incarcare si asigurarea compatibilitatii cu browser-ele. Aceste activitati sunt importante pentru a asigura ca website-ul dvs. ramane actualizat si functioneaza fara probleme.

Administrare Opencart

Administrare Magazin Online Opencart

1.Verificarea functionalitatii tuturor elementelor din magazinul online – verificarea corectitudinii afisarii produselor in catalogul de produse, cu poze, descrieri si optiuni, verificarea corectitudinii afisarii taxelor si a totalului in cosul de cumparaturi si a tuturor altor elemente din magazinul online;

2.Actualizarea periodica a informatiilor despre produse – verificarea si actualizarea informatiilor despre produse, cum ar fi preturi, disponibilitate, descrieri si optiuni, in mod regulat;

3.Verificarea securitatii magazinului online – verificarea periodica a securitatii magazinului online pentru a se asigura ca datele clientilor sunt in siguranta;

4.Verificarea integritatii aplicatiei – verificarea si actualizarea codului sursa pentru a se asigura ca aplicatia functioneaza corect si nu exista vulnerabilitati;

5.Gestionarea emailurilor si a mesajelor – monitorizarea si gestionarea emailurilor si a mesajelor primite de pe site-ul magazinului online, pentru a se asigura ca clientii primesc raspunsuri prompte si corecte la intrebarile lor.

Opencart este un sistem de administrare a magazinului online puternic si intuitiv, care ofera utilizatorilor o interfata simpla pentru a gestiona produsele, taxele, comenzile, clientii si mai mult. Acesta ofera întregul set de instrumente de care ai nevoie pentru a începe și a administra un magazin online.

Opencart ofera o abundenta de caracteristici si instrumente pentru a va ajuta sa va dezvoltati si sa va gestionati magazinul online. Acesta include opțiuni de personalizare pentru produse, taxe, transport și mai mult, precum și instrumente de marketing si optiuni de integrare cu platforme externe. Acesta vine, de asemenea, cu o mulțime de teme și extensii pentru a va ajuta sa va construiti magazinul online exact cum doriti.

Noi nu numai ca va facilitam administrarea magazinului online, dar asiguram, de asemenea, securitatea si stabilitatea site-ului. Oferim protectie împotriva amenintarilor informatice, precum si optiuni de codare solide si verificare a identitatii pentru a va asigura ca datele si informatiile sunt întotdeauna în siguranta.

În plus, noi va oferim un suport tehnic excelent, astfel încat sa nu fiti lasati singuri atunci cand aveti nevoie de ajutor. Acesta lucru va permite, de asemenea, sa va dedicati mai mult timp si energie pentru a va concentra asupra cresterii afacerii dvs. și nu pentru a rezolva probleme tehnice.

Opencart este un sistem de administrare a magazinului online puternic si intuitiv care vă poate ajuta sa va gestionati si sa va dezvoltati magazinul online la un nivel profesional. Acesta ofera o gama larga de optiuni si instrumente pentru a va ajuta sa va construiti si sa va gestionati magazinul online exact cum doriti, în timp ce va ofera, de asemenea, securitatea si stabilitatea de care aveți nevoie pentru a va asigura ca datele si informatiile sunt întotdeauna în siguranta.

Administrare de la 80€

1. Implementare de securitate si criptare pentru toate informațiile stocate pe serverele magazinului online.

2. Planificare si implementare a unui sistem de backup periodic pentru a proteja datele stocate în magazinul online.

3. Monitorizarea activitatii utilizatorilor si a tranzacțiilor pentru detectarea fraudelor si prevenirea pierderilor.

4. Crearea unor politici și proceduri pentru gestionarea comenzilor, returnarilor si aplicarea politicilor de pret.

5. Mentenanta si actualizarea regulata a platformei si a sistemelor de plata pentru a asigura o buna functionare.


    Administrare Magazin Online
    This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
    Read more