Mentenanta Website ! Care sunt beneficiile acestui serviciu ?!

We are Seven Minimal Creative. We design and develop modern web solutions with a professional design using latest technologies and trends.

Mentenanta Website ! Care sunt beneficiile acestui serviciu ?!

Actualizare si imbunatatire text Actualizare si imbunatatire imagini Actualizare & editare produse sau servicii Realizare sau editare logo & banner Editari design website Editare & imbunatatire website Actualizarei plugin-uri si platforma Verificare website zilnica Administrare pagini facebook,google,etc.. Back-up zilnic Optimizare Website Pe scurt, daca aveti nevoie de o echipa ce trebuie sa intretina sau sa imbunatateasca un website puteti apela la serviciile noastre oricand. De asemenea aveti un exemplu de mentenanta website pagina Transport-Orice.ro

Va intrebati la ce pret puteti obtine acest serviciu de intretinere website ?

Nu avem n-spe mii de pachete, exista unul singur si bun. Pachetul de intretinere website despre care va vorbeste functioneaza diferit pentru fiecare client. De ce ?! Pentru ca fiecare client are diferite nevoie pentru al sau website, de aceea pretul este stabilit in functie de cerintele dvs. Pentru informatii complete despre aceste servicii accesati pagina Preturi ori click pe imaginea alaturata unde puteti gasi tot ce trebuie despre administrare unui website.

Vrem sa te ajutam in propulsarea afacerii tale

Intretinerea unui website necesita o atentie destul de delicata, dar specialisti nostri in domeniu de administrare website au o experienta nemaintalnita si calificari in acest domeniu. Putem dovedi aceste aspecte oricand prin creare demo-urilor pentru dvs.

Prin urmare rezultatele vor fi pe placul dumneavoastra, si ve-ti fi satisfacut complet.